Oordeel opdrachtgevers

Tevreden opdrachtgevers

Wij evalueren elke opdracht met onze opdrachtgevers. Wij zijn er trots op dat wij door de jaren heen gemiddeld een dikke 8 krijgen als totaaloordeel!

Ervaringen van opdrachtgevers

“Het prettige aan het werken met Dick is dat hij wil weten wat je echte vragen zijn (Why?), realistische verwachtingen schept en constructief kritisch is bij het bespreken van de resultaten. Dick verkoopt je niets wat je zelf niet nodig hebt, wat voor mij betekent dat we echt samen kunnen werken in plaats van in de traditionele rolverdeling gaan zitten van iemand die probeert een flinke factuur te sturen en ik die probeert om dat tot een minimum te beperken. Dick is een onderzoeker en hij onderzoekt. Hij beveelt aan en doet suggesties en helpt je je vragen te beantwoorden. Ik beveel hem van harte aan.”

Agnes Verhulst, directeur communicatie St. Philadelphia Zorg

 

“QUO verrast mij iedere keer weer: goed doorvragen en luisteren is een vak apart! Dankzij QUO hebben wij klantvragen snel op tafel. Het onderzoek betaalt zich altijd zelf terug door nieuwe klanten en opdrachten. We zouden het nog vaker moeten doen.”

Rudi Pelgrum, Director Environmental Construction Services at Arcadis Europe

 

"Wat was het weer fijn om de afgelopen maanden samen te werken met QUO-communications. De afgelopen 20 jaar hebben Beaumont Communicatie en QUO regelmatig samengewerkt bij communicatie bij ruimtelijke ontwikkeling. Waarbij QUO de rol heeft van onafhankelijk onderzoeker. Dit keer heeft Dick en zijn team een groot bewonersonderzoek begeleid voor een Noord-Hollandse woningcorporatie. Zij voerden dit voorjaar maar liefst zo'n 500 persoonlijke gesprekken met flatbewoners. Wij en ook opdrachtgever waren dik tevreden. We hebben Dick en zijn team een 9,5 gegeven. QUO-communications is zeer ervaren, betrouwbaar, ervaren, goed bereikbaar, flexibel, oplossingsgericht, prettig in de omgang etc. Zo werk ik graag nog 20 jaar door :-)."

Linda Troost, Partner en senior adviseur bij Beaumont Communicatie & Management

 

“QUO-communications heeft de afgelopen jaren al meerdere onderzoeken voor Alzheimer Nederland uitgevoerd en leverde daarbij altijd vakwerk. Dick verdiept zich vooraf heel goed in de materie en houdt je als opdrachtgever scherp om de juiste keuzes te maken qua vraagstelling. Zijn manier van interviewen is prettig en integer en Dick levert ook nog eens hele fijne eindrapportages af. En dat alles tegen zeer redelijke tarieven. Ik beveel QUO-communications van harte aan!”

Anne-Marie Blomesath, Teamleider Particuliere donateurs Alzheimer Nederland

 

"Zeer positieve (professionele) indruk achtergelaten. Hoe betrokken jullie zijn in het gehele onderzoek is onderscheidend t.o.v. andere bureau's."

Pieter Buis, Vastgoedontwikkelaar Intermaris

 

“Veel ervaring, er wordt goed meegedacht, persoonlijke benadering: er kan heel snel overlegd worden, snelle reactie op mails, ruim de tijd genomen om de resultaten toe te lichten. Met name de goede begeleiding en persoonlijke benadering is onderscheidend t.o.v. andere bureau’s.”

Eva Woertman, Project Officer SURFmarket

 

“Werken snel en heel nauwkeurig. Denken mee, prettig en snel in afstemmen en reageren. Ik ben erg tevreden over de fijne samenwerking!”

Christel Donatz, adviseur communicatie St. Philadelphia Zorg

 

"QUO-communications heeft namens ARCADIS Nederland B.V. een kwalitatief marktonderzoek uitgevoerd om inzichten te verkrijgen voor marktpotenties binnen de aannemerij. Op een snelle, effectieve en enthousiaste manier heeft Dick Speelpenning, onder de vlag van Quo Communications - ARCADIS, het onderzoek uitgevoerd. Het uiteindelijk verslag bevatte inzichten, mogelijkheden en potenties die op andere aanpak niet verkregen zouden zijn. Het eindresultaat is voor ons een springplank om via een short-cut sneller de markt op kunnen, bewapend met essentiële kennis en inzichten. Zonder de inzet en assistentie van Dick Speelpenning zou het hele marktproces veel langer duren en zouden wij niet staan binnen het proces waar we nu staan. De aanpak van QUO-communications is onmisbaar geweest in onze marktcampagne."

Freek van Tongeren, Projectleider RO & Vergunningen bij Arcadis Nederland

Informatie? Bel: 06 - 202 470 91 Contact
Geef een reactie